Ukategorisert

Julehilsen fra barne- og ungdomskontakten

I år har jeg sett mye engasjement vokse blant ungdommene i menigheten. Vi sender stadig flere på nasjonale leirer og ledertrening, og jeg finner meg selv i å planlegge flere og flere aktiviteter for nesten alle aldersgrupper i menigheten. Det har også betydd mye for meg å få mange tilbakemeldinger fra voksne og foresatte, som stadig har mye ros å gi oss. Takk for at dere heier på ungdommene!

Som barne- og ungdomsarbeider i en katolsk menighet får man muligheten til å avslutte året sammen med ungdommene i solidaritet. Adventsaksjonen rundes av i dag og jeg kunne ikke vært mer stolt av hva vi har oppnådd i St.Svithun. Vi har satt oss et lite internt mål på 30 000,- som jeg tror vi passerer med glans etter i kveld. Vi venter spent på den endelige summen, for sammen med SKUF, Unge Voksne, ministrantene og våre geistlige har vi nemlig greid å samle inn 28 601,- så langt!

Etter god innsats før og under messer, ungdomskvelder, ministrantsamlinger, kirkekaffe, i katekese, og på leir er det veldig viktig med ros. Sist fredag fikk SKUF-styret og ministrantlederne sammen med d. Josef og undertegnede hatt et veldig koselig julebord med god julemat og italiensk dessert på Gosen. De benyttet anledningen til å diskutere arbeidet som har blitt gjort og det som skal planlegges for det kommende året, samt å spille et par runder kortspill.

Ministrantene fikk også ha en siste samling. Kveldsmessen på lørdag ble feiret som en Takksigelsesmesse dedikert til ministrantenes frivillighet og de foresattes engasjement, hvor det var 15 ministranter bak alteret sammen med p. Phu og d. Josef, og 23 blant menigheten sammen med deres foreldre. Vi fikk lastet opp hele gjengen i mange nok biler retning Lucky Bowl på Mariero rett etter. Der fylte vi 7 baner, og det ble en kveld med mange strikes, spares, pizzastykker, fulle slush-kopper, og is – velfortjent!

Det gir meg en stor glede å være en del av vår menighet, og jeg takker dere alle for et fint og innholdsrikt år. Det planlegges mye spennende for det kommende året og jeg gleder meg til å se engasjementet vokse enda mer!

Jeg håper dere kan ha de unge og deres arbeid i forbønnene deres. Jeg ønsker dere alle en velsignet høytid. God jul og godt nyttår!