Liv og Lære

Alt ser ut til å gå så raskt i den moderne verden. Vi skynder oss gjennom hverdagen uten mye tanke på hva slags liv vi skal leve. Heldigvis gir den katolske troen både et moralsk kompass og gode forbilder til å hjelpe oss å finne veien.

Vi ønsker at St. Svithun menighet skal være en plass hvor du kan oppdage nye skatter av Kirkens tro og praksis. Sakramentene og liturgien leder oss inn i det guddommelige liv. Men for at det guddommelige skal slippe inn i den «vanlige» sfæren, trengs det gjerne en innsats og oppmerksomhet fra vår side. Hver enkelt må utvikle sin bønn og spiritualitet, slik at Guds nærvær ikke bare blir en fjern ide. Vi er kalt til å leve ut en frimodig og «smittsom» tro, som også gir frukt i vår innsats for sosial rettferdighet. Sammen kan vi dele Evangeliets skjønnhet, kraft og sannhet med en verden som i stor grad har glemt det.

Kanskje er du interessert i å lære mer, ved å feks delta på troskurs? Visste du at Katolsk Forum arrangerer mange aktuelle temakvelder og retretter? Aquinas har også månedlige andakter og temakvelder for de mellom 18 og 35.

Ønsker du å starte opp nye ting, eller tipse oss om aktiviteter som allerede skjer? Gi beskjed nederst på siden!